Bank/fauteuil laten stofferen

Uw Bank/fauteuil laten stofferen

Theo Kruijer heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring opgedaan zowel met het bekleden van meubelen als het vlechten van rieten en biezen stoelen. Hij heeft een schat aan ervaring waarmee hij u in de meeste gevallen kan helpen om uw meubels weer naar ere te herstellen zodat ze nog jaren mee kunnen..

Met onze ruime ervaring die we in de jaren hebben opgebouwd en de passie voor het vak werken wij al decennia aan de mooiste meubelen. Onder andere Leolux, Rolfbenzz, Artifor en vele andere merken.

Wij geven vrijblijvend advies en een gratis all-in prijsopgave vooraf zodat u niet achteraf voor onverwachte kosten staat.

Ook kijken we de binnenkant van uw meubel zorgvuldig na en zullen wij niet aarzelen de nodige reparaties uit te voeren.

Uw Bank/fauteuil laten stofferen bij kruijermeubelstoffering

We hebben een groot aanbod in vele kleuren en type stoffen degelijke meubelstoffen die voornamelijk vervaardigd zijn uit gerecyclede materialen. De meeste stoffen zijn brandvertragend en vuil afstotend behandeld.Ook bij het leder hebben we gelet op het productieproces, ons leder komt van verschillende soorten runderen uit Zuid-Amerika en Canada waar ze alle ruimte hebben gehad om vrij te grazen zonder prikkeldraad, waardoor ze tevens minder littekens hebben en we de huiden beter in zijn geheel kunnen gebruiken. De materialen die wij gebruiken om de draagkracht te vergroten zijn van hoge kwaliteit.

Welke garanties krijg ik bij jullie ?

Uiteraard krijgt u bij ons ook garantie. Wij werken met een afbouwende garantie. 1e jaar volledig, 2e jaar 75%, 3e jaar 50%, 4e jaar 25%.

Hoe kunnen wij In contact komen ?

U bent van harte welkom bij ons in de winkel/werkplaats aan het Oranje Nassauplein 24 te Eerbeek.

Aalsmeer | Amsterdam| Haarlem – 0622523642

Eerbeek | Apeldoorn | Zutphen – 0647710925

Mailen kan ook naar Theo.asv@outlook.com of info@kruijermeubelstoffering.nl

en natuurlijk zijn wij ook te vinden op facebook op Kruijermeubelstoffering

Bekijk onze Contactpagina voor meer informatie.