lll
huhuhugggggggggggggg-2-1024×768-1
WhatsApp-Image-2022-06-19-at-10.15.43-AM-3
previous arrow
next arrow

Al meer dan 30 jaar ervaring.

Op zoek naar een vakman om uw meubels te laten stofferen? Dan bent u bij Theo Kruijer aan het goede adres. Kruijer meubelstoffering geeft vrijblijvend deskundig advies en een gratis all-in prijsopgave vooraf, zodat u niet achteraf voor onverwachte kosten staat.

Kussens stofferen of opvullen

Kussens opnieuw stofferen of opvullen doen wij al meer dan 30 jaar met vrijblijvend advies op maat. Wij maken uw kussens op maat zodat u weer jaren lang plezier kunt ervaren.

Afwerking kussens

Wij kunnen de kussens op allerlei manieren afwerken, Zie hieronder enkele voorbeelden.

Welke materialen gebruiken wij ?

We hebben een groot aanbod in vele kleuren en type stoffen degelijke meubelstoffen die voornamelijk vervaardigd zijn uit gerecyclede materialen. De meeste stoffen zijn brandvertragend en vuil afstotend behandeld.Ook bij het leder hebben we gelet op het productieproces, ons leder komt van verschillende soorten runderen uit Zuid-Amerika en Canada waar ze alle ruimte hebben gehad om vrij te grazen zonder prikkeldraad, waardoor ze tevens minder littekens hebben en we de huiden beter in zijn geheel kunnen gebruiken. De materialen die wij gebruiken om de draagkracht te vergroten zijn van hoge kwaliteit.

Uw kussens laten opvullen?

Wij gebruiken altijd Koudschuim, Koudschuim is polyurethaanschuim met een bijzonder hoge veerkracht. Koudschuim wordt veel gebruikt voor: de betere bankstelkussens, kwalitatief goede zitkussens en matrassen en matrastoppers. Koudschuim is bijzonder flexibel en het meest gebruikte en veilige schuim dat er verkrijgbaar is.

Onze werkwijze

Als u uw kussens bij ons wilt laten maken, vraag dan een vrijblijvend offerte aan via Contact

Wij komen Vrijblijvend langs bij u thuis, ook bent u altijd welkom in onze winkels, dan kunt u een stofje uitkiezen, ook meten wij de maten van de kussens op, dan kunnen wij de kosten voor u uitrekenen, ook krijgt u de offerte via de mail.