Kruijer meubelstoffering | meubelstoffeerderij in Eerbeek & Almere

Kruijer Meubelstoffering heeft al meer dan 30 jaar ervaring.

Op zoek naar een vakman om uw meubels te laten stofferen? Dan bent u bij Theo Kruijer aan het goede adres. Kruijer meubelstoffering geeft vrijblijvend deskundig advies en een gratis all-in prijsopgave vooraf, zodat u niet achteraf voor onverwachte kosten staat.

Kruijer Meubelstoffering In Almere

Kruijer meubelstoffering in Almere
Kruijer meubelstoffering stoffeert al uw meubels met vakkundig advies op maat

Kruijer meubelstoffering | meubelstoffeerderij in Almere heeft ruime ervaring die we in de jaren hebben opgebouwd en de passie voor het vak werken wij al decennia aan de mooiste meubelen. Onder andere Leolux, Rolfbenzz, Artifor en vele andere merken.

Wij geven vrijblijvend advies en een gratis all-in prijsopgave vooraf zodat u niet achteraf voor onverwachte kosten staat.

Ook kijken we de binnenkant van uw meubel zorgvuldig na en zullen wij niet aarzelen de nodige reparaties uit te voeren. Kruijer meubelstoffering | meubelstoffeerderij in Almere heeft meer dan 30 jaar ervaring met advies op maat.

Kruijer meubelstoffering | meubelstoffeerderij in Almere
Kruijer meubelstoffering in Almere
Kruijer meubelstoffering | meubelstoffeerderij in Almere
Kruijer meubelstoffering in Almere

Welke materialen gebruiken wij ?

Kruijer meubelstoffering in Almere heeft een groot aanbod in vele kleuren en type stoffe n degelijke meubelstoffen die voornamelijk vervaardigd zijn uit gerecyclede materialen. De meeste stoffen zijn brandvertragend en vuil afstotend behandeld. Ook bij het leder hebben we gelet op het productieproces. Ons leder komt van verschillende soorten runderen uit Zuid-Amerika en Canada waar ze alle ruimte hebben gehad om vrij te grazen zonder prikkeldraad. Waardoor ze tevens minder littekens hebben en we de huiden beter in zijn geheel kunnen gebruiken. De materialen die wij gebruiken om de draagkracht te vergroten zijn van hoge kwaliteit.

Bekijk onze galerij, volg ons op Facebook
Kruijer Meubelstoffering

Kruijer meubelstoffering in Almere

Brummensnieuws

Kruijer Meubelstoffering stoffeert al uw zitmeubelen vakkundig naar wens. U kunt bij hen terecht voor vrijblijvend advies en een gratis all-in offerte vooraf. Daarbij kijken zij ook naar de binnenkant en repareren indien nodig. Theo Kruijer heeft jarenlange ervaring opgedaan in het vak en werkte o.a. met Leolux, Rolfbenzz en Artifor. Sinds 1 augustus is hij gevestigd aan het Oranje Nassauplein 24 in Eerbeek en in Almere op de Dukdalfweg 17D

Kruijer meubelstoffering

Wie is de stoffeerder van Kruijer meubelstoffering?

Theo Kruijer is altijd werkzaam geweest als stoffeerder. Samen met zijn zoon is hij nu voor zichzelf begonnen. Hij doet zijn werk met passie en komt de meubels graag bij u ophalen en terugbrengen. U heeft keuze uit stoffen bekleding of leer. Deze kunnen via stalen worden uitgekozen bij u zelf thuis. Zo weet u direct of het bij de rest van de kleuren past. Daarnaast krijgt u uiteraard advies over het onderhoud van de stoffen en dergelijke. Bovendien beperken zij zich niet tot meubelen in huis, maar ook de kussens in uw caravan of bijvoorbeeld boot.

Kruijer meubelstoffering in het nieuws

Nieuwsblad stedendriehoek

Op zoek naar een vakman om uw meubels te laten stofferen? Dan bent u bij Theo Kruijer aan het goede adres. Kruijer meubelstoffering geeft vrijblijvend deskundig advies en een gratis all-in prijsopgave vooraf, zodat u niet achteraf voor onverwachte kosten staat.

De zaak van Theo Kruijer ademt passie en vakmanschap. “Wij zitten hier sinds 24 augustus. Eerder had ik een goed lopend bedrijf in Aalsmeer. Ik heb ruime ervaring en passie voor het vak. Ik werk al decennia aan de mooiste meubelen van LeoluxRolfbenzzArtifor.

Toen ik 11 jaar was ben ik begonnen bij mijn oom in zijn stoffeerdersbedrijf. Op mijn 14de opende ik mijn eerste winkel in Aalsmeer. Ik ken het vak door en door en heb mijn ervaring in de praktijk opgedaan. Vroeger had je geen opleiding. Toen ik op een bepaald moment me toch aanmeldde voor een opleiding, ben ik na de eerste les gestopt. Het was namelijk de bedoeling dat je een stoel zou gaan stofferen en daar moest je dan de hele cursus aan werken. Ik had het in één sessie klaar. Ik heb ook al eens een prijs gewonnen op de beurs van meubelstoffeerders.”

Creativiteit


Het bedrijf is een eenmanszaak, alhoewel Theo ondersteund wordt door zijn zoon die ook graag het vak wil leren. Ik ben blij dat ik dit pand gevonden heb. Vanaf de eerste dag loopt het al goed. Wij stofferen bijna alles op het gebied van meubels. Mensen kunnen bij ons terecht voor stoffering van boten, banken, caravans, kussen, eetkamerstoelen en bedden. Ik werk vooral veel met leer. We kunnen ook leerproducten herstellen. Soms krijgen we bijzondere opdrachten. Zo heb ik laatst een stoel aangepast voor een meneer die moeilijk uit zijn zetel omhoog kwam. Door verhoging van de stoelleuning voelde hij niet meer de angst om op te staan.”

Goede prijs/kwaliteitverhouding


Kruijer meubelstoffering is goed zichtbaar en de aanwezigheid van een fysieke winkel wordt door klanten als prettig ervaren. Hij is er elke dag te vinden. “We krijgen heel veel opdrachten en zitten tot half december vol. Ik heb natuurlijk ook nog wel ruimte om tussendoor even te schakelen als er iets opkomt wat niet kan wachten. We hebben een haal- en brengservice en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij houden ons aan de prijs die we afspreken.”

Kruijer meubelstoffering in Almere
Kruijer meubelstoffering | meubelstoffeerderij in Almere

Projectstoffering

Voor het stofferen van uw restaurant, sportschool of behandeltafels bent u bij Kruijer meubelstoffering in Almere bij het juiste adres. Wij proberen in de eerste plaats de wensen van de klant te vervullen en passen ons daar op aan. U kunt telefonisch,via de app, mail of via ons chatsysteem een vraag stellen en eventueel een foto zenden zodat wij u een indicatie kunnen geven van de kosten. Ook kunt u een geheel vrijblijvende afspraak maken om langs te komen zodat we de meubelen die aandacht nodig hebben kunnen bekijken en vervolgens de mogelijkheden te kunnen bespreken. Bij het bezoek nemen wij dan ook een variatie aan stalen mee die u dan kunt bekijken. Wij rekenen geen voorrijkosten en de bezoeken zijn gratis en geheel vrijblijvend. Tevens rekenen we binnen de regio geen kosten voor het halen en brengen.