Kruijer meubelstoffering | meubelstoffeerderij in Eerbeek & Almere

Kruijer Meubelstoffering heeft al meer dan 30 jaar ervaring.

Op zoek naar een vakman om uw meubels te laten stofferen? Dan bent u bij Theo Kruijer aan het goede adres. Kruijer meubelstoffering geeft vrijblijvend deskundig advies en een gratis all-in prijsopgave vooraf, zodat u niet achteraf voor onverwachte kosten staat.

Het stofferen van een Camper en Caravan met advies op maat.

Wij proberen in de eerste plaats de wensen van de klant te vervullen en passen ons daar op aan. Bij het bezoek nemen wij dan ook een variatie aan stalen mee die u dan kunt bekijken. Wij rekenen geen voorrijkosten en de bezoeken zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Welke materialen gebruiken wij ?

We hebben een groot aanbod in vele kleuren en type stoffen degelijke meubelstoffen die voornamelijk vervaardigd zijn uit gerecyclede materialen. De meeste stoffen zijn brandvertragend en vuil afstotend behandeld.Ook bij het leder hebben we gelet op het productieproces, ons leder komt van verschillende soorten runderen uit Zuid-Amerika en Canada waar ze alle ruimte hebben gehad om vrij te grazen zonder prikkeldraad, waardoor ze tevens minder littekens hebben en we de huiden beter in zijn geheel kunnen gebruiken. De materialen die wij gebruiken om de draagkracht te vergroten zijn van hoge kwaliteit.

Uw kussens laten opvullen?

Wij gebruiken altijd Koudschuim, Koudschuim is polyurethaanschuim met een bijzonder hoge veerkracht. Koudschuim wordt veel gebruikt voor: de betere bankstelkussens, kwalitatief goede zitkussens en matrassen en matrastoppers. Koudschuim is bijzonder flexibel en het meest gebruikte en veilige schuim dat er verkrijgbaar is.